CloudTribe als uw ICT bedrijf in Roermond

Hoewel ICT problemen op veel verschillende vlakken kunnen voorkomen vragen onze relaties vaak om hetzelfde. Zij willen voornamelijk dat alles betrouwbaar, snel en efficiënt werkt. Hiervoor neem je een ICT specialist in de arm, wij weten u namelijk precies te vertellen hoe u dit kunt bereiken. Als ICT bedrijf in Roermond geven wij u advies over de implementatie, voeren wij deze uit én staan wij later nog altijd klaar voor service, onderhoud en vragen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare ICT partner in Roermond, met oplossingen op maat.

Wat kunnen wij u bieden als ICT bedrijf in Roermond?

Voor ondernemers met weinig kennis van ICT kunnen wij veel betekenen. Maar ook wanneer u wel over kennis van ICT beschikt kunt u de behoefte voelen om zaken uit te besteden aan een professioneel ICT bedrijf in Roermond. CloudTribe speelt goed in op beide situaties én luistert echt naar uw specifieke wensen. Zo doen wij niet aan standaard pakketten, maar geven wij enkel advies op maat. Daarbij biedt onze 20 jaar ervaring zekerheid van onze kennis over de ICT markt in Roermond en omstreken, welke wij nog elke dag blijven verbeteren. 

Enkele van onze diensten

Wij weten met zekerheid te zeggen dat wij elke ICT klus in Roermond kunnen klaren. Zo staan wij open voor zowel grote projecten als kleine klussen. Allemaal op maat gemaakt voor uw bedrijf. Wilt u direct zien welke facetten van het vak wij voor u kunnen verzorgen? Zie hier een greep uit ons aanbod. 

Server monitoring

De server, ook wel het hart van al uw ICT, hoort te allen tijde te blijven kloppen. Wanneer hier een bug in zit, wilt u dit dan ook zo snel mogelijk opgelost hebben. Middels speciale tools kunt u dergelijke bugs direct ontdekken. CloudTribe kan u, als ICT bedrijf in Roermond, helpen met de installatie alsook de monitoring van dergelijke bugs. 

Cloudopslag

Het is tegenwoordig een belangrijke zaak om uw bedrijfsgegevens en bestanden veilig te stellen. Zo kan uw PC het ineens begeven en zijn zaken als een USB of externe hard drive gemakkelijk kwijt te raken. In dit geval is een cloud opslag dé oplossing. Met een online geheugen heeft u toegang tot al uw bestanden vanaf elk apparaat. CloudTribe ICT Roermond kijkt graag met u mee welke opslag u nodig heeft én staat klaar voor al uw vragen achteraf.

Online beveiliging

Een veilige online omgeving is uiterst belangrijk voor iedere organisatie. CloudTribe is zich hier meer dan bewust van als ICT bedrijf in omgeving Roermond. Uw belangrijkste gegevens mogen namelijk niet onderschept worden door hackers of cybercriminelen. Middels op maat gemaakte netwerkbeveiliging hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of uw bestanden veilig zijn.

Dit mag u verwachten van CloudTribe ICT Roermond

Na jarenlange ervaring weten wij, als ICT bedrijf in Roermond, dat het niet enkel de diensten zijn die een goede samenwerking tot het licht laten komen. Daarom willen wij graag dat u zich thuis voelt bij CloudTribe ICT Roermond. Met persoonlijke gesprekken en laagdrempelig contact leggen wij de boventoon voor een echt familiegevoel. In combinatie met onze nuchtere, no nonsense aanpak biedt dit een betrouwbare en efficiente samenwerking waarbij echt wordt geluisterd naar uw wensen. Zo staan wij altijd klaar voor vragen én bieden wij zelfs een 24 uurs service aan wanneer bedrijven hier behoefte aan hebben. Zo bent u ervan verzekerd dat CloudTribe, als ICT bedrijf in regio Roermond, altijd achter u staat.

Contact opnemen met CloudTribe

Wij zijn zeker van onze sterke kanten, u ook? Neem direct contact op met onze medewerkers van ICT Roermond en zie met uw eigen ogen de kansen die wij uw bedrijf kunnen bieden in een vrijblijvend adviesgesprek. 

Neem direct contact op met uw potentiële ICT bedrijf in Roermond. Wij zijn bereikbaar middels het volgende e-mail adres: info@cloudtribe.nl. Spreekt u liever een van onze medewerkers telefonisch? Dan kunt u zelf bellen naar +31 (0)6 25 04 67 32. Wij hopen spoedig van u te horen!

Veilig en betrouwbaar Efficiƫnt en snel werken 24/7 klantenservice 99% uptime
Gemiddeld beoordeeld met 9 door 2 klanten Bekijk alle ervaringen
Ronkenstraat 5
6042 JM Roermond
+31 (0)6 25 04 67 32 info@cloudtribe.nl