Office 365 zakelijk 

Het is als onderneming van belang om uw interne processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Op deze manier kunnen  werknemers productief en gestructureerd werken wat uiteindelijk hopelijk resulteert in betere bedrijfsresultaten. Microsoft weet als geen ander hoe u hier het best op in kunt spelen. Lees hier meer over Office 365 zakelijk. 

Microsoft Office 365 voor zakelijke toepassing

Misschien bent u wel al bekend met het Microsoft Office pakket, Microsoft Office 365 is hier de nieuwste vorm van. Office 365 Zakelijk bevat nog alle vertrouwde programma's waar veel bedrijven en particulieren vaak mee werken, zoals Excel, Word, Powerpoint en Outlook. Het verschil zit hem in het aantal online functionaliteiten. Met Office 365 Zakelijk is het niet meer nodig de applicaties op uw eigen server te installeren. U werkt met Office 365 zakelijk vanuit een cloud waardoor alle programma's, applicaties en data online beschikbaar is. Met een internetverbinding kunt u op elk apparaat gebruikmaken van de Office diensten.  Daarnaast zijn er nog meer applicaties bij gekomen die de bedrijfsprocessen binnen Office kunnen ondersteunen. 

Samen werken met de juiste licentie

In plaats van een jaarlijkse licentie neemt u voor Microsoft Office 365 een maandelijks abonnement af. Hiermee wordt Office 365 automatisch geüpdatet naar de meeste recente versie. Maakt u zakelijk gebruik van Microsoft Office 365 en heeft u voor uw onderneming meerdere licenties nodig? Dan kunt u kiezen voor een Business abonnement. Het is ook mogelijk met meerdere gebruikers op een server te werken. Om gebruik te maken van zo'n gecentraliseerde werkomgeving zult u een Enterprise abonnement moeten afnemen. Dankzij de shared computer activation stelt Microsoft bedrijven in staat meerdere licenties te gebruiken op slechts een server. Een Office 365 Zakelijk abonnement brengt veel voordelen voor uw onderneming met zich mee!

De voordelen van Office 365 zakelijk

Uw Office software staat in de cloud waardoor u gebruik kan maken van programma's en applicaties op ieder apparaat. Ook heeft u altijd en overal toegang tot uw mail en belangrijke werkdocumenten zodat u deze altijd bij de hand heeft. Office 365 Zakelijk kan ook gebruikt worden voor het delen van informatie, hierdoor wordt niet alleen alleen de communicatie maar ook de productiviteit van uw medewerkers verhoogt. Dankzij de handige abonnementsvorm van Office 365 zakelijk is het maken hoge investeringen niet meer nodig.

Wilt u ook graag werken in de cloud met Office 365 zakelijk? Meer informatie nodig? Cloudtribe helpt u graag bij het maken van een keuze. Neem vrijblijvend contact op voor support en advies van Cloudtribe.

Veilig en betrouwbaar Efficiënt en snel werken 24/7 klantenservice 99% uptime
Gemiddeld beoordeeld met 9 door 2 klanten Bekijk alle ervaringen
Volledig vrijblijvende afspraak Erik de Heus Maak een afspraak +31 (0)6 25 04 67 32
Ronkenstraat 5
6042 JM Roermond
+31 (0)6 25 04 67 32 info@cloudtribe.nl