Zakelijke opslag in de cloud

Uw gegevens lokaal opslaan, neemt bepaalde gevolgen met zich mee. Stel dat u uw laptop vergeet in de trein, raakt uw usb kwijt of u heeft uw externe harde schijf met belangrijke informatie voor tijdens de meeting niet bij. Heeft u geen back-up van uw opgeslagen data? Dan komt dit natuurlijk enorm slecht uit. Wilt u altijd en overal ter wereld toegang hebben tot uw bestanden, belangrijke informatie en applicaties? Dit kan met opslag in de cloud!

Wat is cloudopslag?

Maar wat is cloudopslag nou precies? Met opslag in de cloud kunt u gemakkelijk gegevens opslaan op een externe server via het internet. De server wordt door een andere partij onderhouden en beveiligd waardoor u hier geen zorgen meer om hoeft te maken als gebruiker. Al uw bestanden en gegevens zijn bereikbaar vanuit de online opslag in de cloud en dan ook enkel en alleen voor u toegankelijk met een unieke login. Het apparaat waar u vanuit werkt, zoals uw laptop, tablet of telefoon, verbruikt geen geheugen of opslag. CloudTribe helpt u verder met het opzetten van een veilige opslag in de cloud. 

Cloud opslag voor zakelijke doeleinden

Als onderneming is het mogelijk een cloud opslag voor zakelijke doeleinden te nemen. De zakelijke cloud opslag kan gebruikt worden als externe back-up waarbij medewerkers bestanden en gegevens veilig kunnen opslaan en ook overdragen. Zo kunnen bestanden vanuit ieder apparaat met internet worden opgeroepen vanuit de cloud opslag voor zakelijk gebruik, waardoor u en uw medewerkers altijd alle belangrijke bestanden en documenten bij de hand hebben wanneer dit nodig is. Doordat opslag in de cloud volledig schaalbaar is, kan deze worden aangepast aan de opslagbehoeften van de organisatie of een individu. 

Gegevensbescherming met cloudopslag

Gebruik maken van opslag in de cloud via CloudTribe? Dan is het goed om te weten dat veiligheid bij ons prioriteit heeft. Wij zorgen ervoor dat uw online gegevens veilig en in een beschermde omgeving worden opgeslagen. Daarbij is het ook verstandig uw gegevens niet op enkel een schijf, zoals uw laptop, op te slaan. Wanneer deze defect is, bent u ook gelijk alle opgeslagen gegevens kwijt. Met opslag in de cloud zijn uw gegevens altijd beschermd en 100% veilig. 

Op zoek naar de beste cloud opslag?

Wilt u er zeker van zijn dat u de beste cloud opslag kiest voor het opslaan van belangrijke en bedrijfsgevoelige gegevens? Dan helpt CloudTribe u graag verder! Kies uit de beste cloud opslag vorm die bij u past en krijg ook nog eens hulp bij al uw IT gerelateerde vragen. Wilt u graag meer weten over de beste cloud opslag? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden met opslag in de cloud. 

Veilig en betrouwbaar Efficiënt en snel werken 24/7 klantenservice 99% uptime
Gemiddeld beoordeeld met 9 door 2 klanten Bekijk alle ervaringen
Ronkenstraat 5
6042 JM Roermond
+31 (0)6 25 04 67 32 info@cloudtribe.nl