Vlekkeloos functionerende verbindingen

Een netwerkbeheerder heeft als taak ervoor te zorgen dat al uw verbindingen met de buitenwereld en uw interne lokale netwerk goed en vlekkeloos functioneren zonder verstoringen. Daarbij wordt er ook op gelet dat het netwerk over voldoende capacitieit beschikt en dat er wijzigingen mogleijk blijven zoals uitbreidingen op het netwerk. Daarnaast zorgt de netwerkbeheerder er tevens voor dat uw netwerk uitermate goed is beveiligd. Daarmee is tegelijkertijd ook uw onderliggende bedrijfsdata verzekerd van een veilige locatie. CloudTribe zorgt voor uw netwerken en kan ook wifi beheer voor haar rekening nemen.

Netwerkbeheer uitbesteden

Het uitbesteden van netwerkbeheer kan door elk type bedrijf worden gedaan, of u nu zzp-er bent, mkb-bedrijf of grotere onderneming. Het is mogleijk om netwerkbeheer uit te besteden zelfs als u over een interne ICT-afdeling beschikt. CloudTribe biedt ondersteuning dankzij jarenlange kennis en ervaring in de IT-sector. Diverse oplossingen zijn mogelijk. Kom in contact om eens vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

WiFi beheer

Het klinkt zo mooi, zo eenvoudig en vanzelfsprekend: een goed WiFi netwerk. Veilig, betrouwbaar, snel, met een krachtig signaal. Naast het verzorgen van netwerkbeheer voor organisaties, groot of klein, kunnen wij u ook ontzorgen en ondersteunen op het gebied van het aanleggen van een WiFi netwerk. Daarnaast zullen wij, nadat het Wifi netwerk in gereedheid is gebracht en aangelegd, ook in staat zijn WiFi beheer toe te passen voor uw organisatie.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van netwerkbeheer en WiFi beheer en kunnen dit voor u aanleggen zoals dit het beste past bij uw bedrijf. Dergelijke netwerken behoeven maatwerk oplossingen en laat dat nu net zijn waar CloudTribe sterk in is: het bieden van maatwerk oplossingen voor bedrijven. Geen enkele organisatie is hetezelfde. Niet in omvang, niet in netwerkcapaciteit en ook niet in de huisvesting. Allemaal zaken die meespelen bij het optimaal inrichten van een netwerk of een WiFi omgeving.

Netwerkbeheer nodig? Kom in contact

Wilt u weten wat CloudTribe voor uw organisatie kan betekenen? Neem even contact op, bel ons of vul ons contactformulier in. We bekijken graag samen met u wat uw wensen en behoeften zijn en bespreken dan graag met u de mogelijkheden die wij voor uw onderneming zien.

Veilig en betrouwbaar Efficiƫnt en snel werken 24/7 klantenservice 99% uptime
Gemiddeld beoordeeld met 9 door 2 klanten Bekijk alle ervaringen
Ronkenstraat 5
6042 JM Roermond
+31 (0)6 25 04 67 32 info@cloudtribe.nl