Online bellen & zakelijk bellen met VoIP

U zult voor uw onderneming ongetwijfeld veel zakelijke telefoontjes ontvangen of moeten plegen. Doet u dit via een privé abonnement? Dan kunnen de kosten nog wel eens hoog oplopen. Kies daarom voor zakelijk bellen via het internet. Voor een vast bedrag per maand belt u onbeperkt via het internet en heeft u de instellingen zelf in hand. Meer weten over VoIP bellen voor zakelijk gebruik? Cloudtribe legt het u uit!

Wat is VoIP bellen voor zakelijk gebruik?

VoIP staat voor Voice over IP, of ook wel online bellen via internet. Om te bellen en spraak te transporteren, wordt een IP netwerk of het internet gebruikt. Het is als het ware een virtuele telefooncentrale waar u maandelijks voor betaalt. We kennen verschillende vormen van via het internet bellen, zoals Whatsapp en Skype voor particulieren. Hebben we het over VoIP bellen, dan hebben we het over zakelijk bellen via het internet of ook wel cloud telefonie genoemd. Aparte telefoonlijnen, dure abonnementen en telefoon centrales zijn niet meer nodig. Met VoIP bellen voor zakelijk gebruik, wordt het signaal gewoon via het internet verstuurd. 

De voordelen van online zakelijk bellen

Het handige van online bellen met VoIP voor zakelijk gebruik, is dat alle mogelijke opties in de cloud software zijn ingebouwd. Heeft u verschillende nummers voor verschillenden afdelingen nodig? Of wilt u misschien een wachtdeuntje instellen voor wanneer u een klant moet doorverbinden? Dit is allemaal mogelijk met online bellen via het internet. Online zakelijk bellen is flexibel en daarom geschikt voor ieder formaat bedrijf, of deze 80 werknemers of 20 werknemers bevat. VoIP is eenvoudig en schaalbaar bellen via het internet voor zakelijke ondernemers, voor veel bedrijven de ideale oplossing. 

Kosten besparen met online bellen via internet

Naast bovenstaande voordelen is online bellen ook nog eens stukken voordeliger. Uw telefooncentrale is volledig virtueel waardoor u geen grote investeringen hoeft te doen. Met VoIP zakelijk bellen betaalt u een vast bedrag per maand en kunt u onbeperkt online internet bellen. U betaalt alleen wat u echt nodig heeft. Zo kunt u gebruikers toevoegen, maar ook weer gemakkelijk verwijderen dankzij de handige instellingen van online bellen. 

Zakelijk bellen via het internet? CloudTribe regelt het!

Wilt u graag uw VoIP laten instellen voor zakelijk en online bellen via het internet? CloudTribe denkt met u mee en zoekt naar een oplossing. Samen bespreken we de opties en mogelijkheden die u voor uw bedrijf belangrijk vindt voor bellen via het internet. We geven advies en bieden de mogelijkheid tot hulp bij het installeren van uw zakelijk VoIP bellen toestellen. Neem vrijblijvend en gratis contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. CloudTribe is uw betrouwbare partner als het gaat om cloud diensten.

Veilig en betrouwbaar Efficiënt en snel werken 24/7 klantenservice 99% uptime
Gemiddeld beoordeeld met 9 door 2 klanten Bekijk alle ervaringen
Ronkenstraat 5
6042 JM Roermond
+31 (0)6 25 04 67 32 info@cloudtribe.nl