Online werkplek of digitale werkplek altijd en overal bereikbaar 

Voorzie uw medewerkers van een perfect werkende digitale werkplek zodat jullie direct aan de slag kunnen met de werkzaamheden. Laat IT u niet tot last zijn en kies CloudTribe voor het faciliteren van een  online werkplek. Met een online werkplek deelt u gemakkelijk bestanden, werkt u efficiënt samen en heeft u online toegang tot applicaties en informatie. 

Alles samen in een centrale digitale werkplek 

Een digitale werkplek gebruiken die niet alleen veilig is maar ook nog eens super gebruiksvriendelijk? Cloudtribe regelt de opzet van een digitale werkplek waar u en uw medewerkers altijd en overal toegang tot hebben. De informatiebehoeften van de onderneming staan hierbij centraal zodat de online werkplek precies kan worden ingericht hoe u dat wenst. Leg belangrijke informatie, kennis, veelgebruikte applicaties en andere data vast in uw  digitale werkplek.  De digitale werkplek ondersteunt medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden, maar stimuleert ook de samenwerking en kennisdeling. Een digitale werkplek is dé manier om de productiviteit en creativiteit rondom werkzaamheden te verhogen waardoor gebruikers vele malen georganiseerder en zelfstandiger werken. 

Een veilige werkplek online

Een online werkplek betekent dat alle digitale handelingen buiten om de laptop of tablet waar u op dat moment op werkt gebeuren. Alle handelingen worden verwerkt door externe servers, u als gebruiker haalt enkel alleen het beeld binnen. Hier zult u overigens niks van merken en ook uw werkplek online is precies in te delen naar wens. Dankzij onze beveiliging en back-ups van uw online werkplek werky u altijd en overal  in een 100% veilige omgeving. Werk vanaf ieder willekeurig apparaat overal ter wereld en log simpelweg in op uw online werkplek. Bedrijfsgevoelige data en programma's zijn enkel en alleen toegankelijk voor u en uw medewerkers met een eigen vertrouwde login. 

Kies voor een cloud werkplek

De techniek van een cloud werkplek helpt u en uw medewerkers efficiënter te werken met altijd bereikbare data dat de kennisdeling en samenwerking stimuleert. Hiervoor is het wel belangrijk dat de cloud werkplek goed wordt geïmplementeerd binnen de werkomgeving. Begeleid uw medewerkers in het gebruiken van de cloud werkplek en zorg dat deze ook aansluit op de informatiebehoeften. Op deze manier wordt de digitale cloud werkplek een praktische en belangrijk element binnen de organisatie. 

CloudTribe helpt u met de ondersteuning van een 100% veilige online werkplek en staan klaar voor alle vragen gerelateerd aan IT. Neem geheel vrijblijvend contact op en kom meer te weten over het werken met een digitale werkplek! 

Veilig en betrouwbaar Efficiënt en snel werken 24/7 klantenservice 99% uptime
Gemiddeld beoordeeld met 9 door 2 klanten Bekijk alle ervaringen
Ronkenstraat 5
6042 JM Roermond
+31 (0)6 25 04 67 32 info@cloudtribe.nl