Werkplek apparatuur voor alle locaties

Naast al onze cloud oplossingen die we aanbieden, kunnen we u ook assisteren op het gebied van werkplek apparatuur. Daarbij maakt het niet uit of medewerkers thuis werken of op kantoor. We hebben een uitgebreid assortiment werkplek apparatuur ter beschikking. Daarmee kunt u werken met producten die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. CloudTribe ontzorgt u hierin volledig. De werkplek apparatuur die we kunnen leveren is ook prettig af te stemmen met onze overige cloud oplossingen.

Specifieke ICT apparatuur voor werkplekken

Los van de gebruiksapparatuur krijgen we ook geregeld specifiekere vragen die betrekking hebben op de meer ICT-specifieke apparatuur om werkplekken goed te laten functioneren, Daarbij kunt u denken aan zaken als computers, mini PC's, thin clients of TV's en presentatieschermen. Zeker in een tijd waarin conference calls via beeldbellen meer en meer de standaard worden zijn dit veelgevraagde producten, waarin we u uiteraard kunnen adviseren en voorzien.

Werk met CloudTribe voor werkplek apparatuur

Heeft u vragen over het gebruik van de juiste werkplekapparatuur? Dan komt Cloudtribe graag met u in gesprek. We kunnen met u om tafel zitten en aan de hand van uw specifieke bedrijfsgerelateerde input brengen wij een advies uit dat geheel op maat is gemaakt voor uw organisatie. Daarmee wordt u voor duidelijk wat voor uw bedrijf de juiste set aan werkplek apparatuur zou zijn. CloudTribe zorgt vervolgens voor levering, installatie en onderhoud en beheer van de werkplek apparatuur.

Bel ons of vul het contactformulier in, dan kunnen we geheel vrijblijvend eens een kennismakingsgesprek inplannen. Ons team staat voor u klaar.

Veilig en betrouwbaar Efficiƫnt en snel werken 24/7 klantenservice 99% uptime
Gemiddeld beoordeeld met 9 door 2 klanten Bekijk alle ervaringen
Ronkenstraat 5
6042 JM Roermond
+31 (0)6 25 04 67 32 info@cloudtribe.nl