Maak kennis met Erik de Heus

Na jarenlang in de ICT sector te hebben gewerkt vanuit een detacheringsbureau is de eigenaar, Erik de Heus, in 2013 begonnen als zelfstandige. In deze periode heeft hij door zijn brede ICT kennis klanten geadviseerd bij diverse ICT trajecten. Een vraag die telkens terug kwam van verschillende klanten: "Kunnen wij bij u ook ICT diensten inkopen?".

Om vanuit deze steeds terugkerende vraag aan een groeiende behoefte te kunnen voldoen, is in 2020 CloudTribe opricht door Erik de Heus. 

"CloudTribe is vernieuwend, staat anders in de markt en we maken waar wat we beloven."

Ontdek het CloudTribe gevoel

Er wordt gewerkt vanuit een nuchtere, no nonsense mentaliteit. We bouwen op de klantrelatie, het familiegevoel. Het echte CloudTribe gevoel. Dat staat hoog bij ons in het vaandel.

Door de jarenlange ervaring binnen de ICT in diverse sectoren hebben wij een enorm grote marktkennis in huis. We blijven nuchter, met een andere blik kijken we naar ICT. Dát maakt ons onderscheidend. We zijn er om uw organisatie te helpen en blijvend te ondersteunen.

We creeëren met standaard ICT oplossingen, maatwerk voor uw organisatie. Bekijk ons dienstenaanbod om te zien welke diensten we leveren.

Veilig en betrouwbaar Efficiënt en snel werken 24/7 klantenservice 99% uptime
Gemiddeld beoordeeld met 9 door 2 klanten Bekijk alle ervaringen
Ronkenstraat 5
6042 JM Roermond
+31 (0)6 25 04 67 32 info@cloudtribe.nl